BAKOM
Pro dokončení zapněte v prohlížeči JavaScript.
Po potvrzení účet BAKOM hned přestane fungovat, ve všech zařízeních vás odhlásíme a přiřazené brány BAKOM Bridge uvolníme. Údaje účtu smažeme nejpozději do 8 dnů. Aplikace BAKOM BMS funguje dál i bez účtu.
Data účtu si můžete předem stáhnout v aplikaci (Nastavení → Účet → Export).
Zadejte e-mail účtu BAKOM. Pošleme na něj odkaz, kterým zrušení účtu potvrdíte.